De zeven kwaliteiten van de MEESTERLIJKE docent

Wil jij jouw lesstijl blijven ontwikkelen en verfijnen? Schrijf je dan in voor een training over een van onderstaande onderwerpen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om deze trainingen ‘in company’ aan te bieden. Neem gerust contact op.
Bij iedere training krijg je het boek cadeau. Kun je daar niet op wachten? Bestel dan het boek via www.betereboeken.nl
Alvast een kijkje nemen in ons boek? Blader nu door ons inkijkexemplaar!

Didactisch meesterschap

Tijdens de training leer je hoe je kunt zorgen voor meer structuur en rust in je klas. Je verfijnt en ontwikkelt je didactische vaardigheden. In deze training ga je aan de slag met verschillende manieren waarop je leerstrategieën kunt implementeren. Je ontwikkelt en ontdekt nieuwe werkvormen die passen bij wat je leerlingen nodig hebben en je experimenteert met verschillende didactische structuren.

Lees hier welke trainingen komende periode over dit onderwerp worden gegeven.

Pedagogisch meesterschap

In deze training leer je hoe je een effectief leerklimaat kunt scheppen en wat je kunt doen om een veilige groep te creëren. Je ontwikkelt verschillende interventies om de processen tussen jou en je leerlingen en tussen leerlingen onderling op een positieve manier te beïnvloeden.

Lees hier welke trainingen komende periode over dit onderwerp worden gegeven.

Persoonlijk leiderschap

Door deze training leer je hoe je op een positieve manier leiding kunt geven aan je groep. Je verwerft meer inzicht in jouw stijl van leidinggeven en je leert vaardigheden om je groep mee te krijgen tijdens de les.

Lees hier welke trainingen komende periode over dit onderwerp worden gegeven.

Dialogisch meesterschap

Aan de hand van een praktisch stappenplan leer je hoe je effectieve gesprekken kunt voeren, met je leerlingen, ouders en collega’s. Door aan de slag te gaan met verschillende modellen, ontwikkel je een grotere variëteit aan interventies waarmee je je leerlingen en hun ouders kunt helpen.

Lees hier welke trainingen komende periode over dit onderwerp worden gegeven.