Onderwijsvuur

Tessa is 31 jaar, mentor en docent Frans op een vmbo-school. Van kinds af aan wist ze het al. Ze wilde juf worden! Uren zat ze boven op haar slaapkamer, met krijtbord, poppen en beren die haar leerlingen voorstelden en speelde ze schooltje. Als ze later groot is, dan wil ze met kinderen werken. Een klas helemaal voor haar alleen, vol enthousiaste koters. Waarbij ze haar geduld en enthousiasme kan inzetten en elke leerling de aandacht kan geven die het nodig heeft. Een grote droom, die uiteindelijk uitkwam! Met 23 jaar had ze haar diploma op zak en kon ze meteen starten op de school waar ze nu nog steeds werkt.
 Hoe zou het met Tessa gaan? Doet ze met plezier haar werk? Komen haar kinderdromen over haar werk uit? Of slokken de dagelijkse beslommeringen op haar werk haar langzaamaan op?
Maar liefst 1 op de 5 docenten en leerkrachten kampen met burn-outklachten. Wat is dat met de onderwijsbranche dat mensen zo uitgeput kunnen raken? Is het alleen de hoge werkdruk? Of kun je als docent zelf ook invloed op jouw werkplezier uitoefenen?
Wil jij op zoek  jouw eigen vuur in je werk? Wil jij investeren in een manier van werken die jou energie geeft? Lees dan ons boek ‘Onderwijsvuur – met energie en plezier voor de klas’
Wil je graag het boek  inzien? Blader dan nu door het inkijkexemplaar.
Het boek gelijk bestellen: klik hier
Wil jij graag (weer) met energie en plezier lesgeven?
Volg dan nu onze tweedaagse training!
De eerst volgende data waarop deze training weer gepland staat: nog niet gepland .
Meld je aan via dit contactformulier.